fredag 26 februari 2010

Snön smälter

Varit på vårdcentralen med min mor. Provtagning, Tarja hade händer som var "guld värda"- enl. min mor. Tänk om jag skulle bli erbjuden jobb på Brämhult vårdcentral, jag skulle inte tacka nej till det! Dagtid, skön och lugn arbetsmiljö goda arbetskamrater. Trivsel, ingen stress, inga nätter, vara hemma på helgerna, ingen tuff arbetsmiljö. .... jag får nog knalla till jobbet i em, då börjar min långhelg. ...Kollade sonens inlägg som var tom just för tillfället, han har nog med alla spelningarna. Träningen var tuff igår, det är bra.

torsdag 25 februari 2010

Igår kväll hanterade jag msn, Skype live och skrivfunktionen med 4 olika individer i olika länder och språk. Jag gör inte om det, kändes ngt förvirrande. Sonen hade sms-at om at han är nöjd med turné arrangemanget "100% service" som han skrev, åhörarna var 300-400 i Hamburg. Jag hade velat vara med där och dela denna upplevelsen med honom. Men... det är nog hög tid att klippa av navelsträngen. Ledig dag idag, skönt. Träning planeras.

onsdag 24 februari 2010

Krama någon, vem som .... :))

Människan är inget annat än summan av sina tankar. Det man tänker det blir man. Mahatma Gandhi

tisdag 23 februari 2010

Bilresa i vintermörkret

As You Drown börjar sin Europaturné!
Tillbaka från Trelleborg inatt, killarna är i Tyskland deras spelning börjar idag 22.15. Vi är glada och stolta för deras framgång.