lördag 13 mars 2010

Party och nerdragningar

Det var ett tag sedan... Igår var jag på födelsedagsfest, det var skojigt att träffa min väninna och dom andra jag har inte träffat på ett tag. Vi hade det trevligt, fyllde på med energi och till och med jag dansade. Idag fortsatte festen på Bewellness, god mat, musik och trevligt chat med väninnorna.

Jag har däremot lite funderingar om vår framtid på jobbet. Kvalitén och arbetstempot som kommer att följa våra neddragningssbesked. Jag är allvarligt beskymrad över mina kommande barnmorskeår. Jag undrar, under sådana premisser hur länge det dröjer innan det blir livsfarligt för någon patient, kontra vem förlorar sin legitimation först av oss? Sorgligt att pengarna inte räcker till medicinsk säkerhet för våra kvinnor och barn, och sjuka försvarslösa, däremot finns det alltid pengar för vissa katagorier av människor och fallskärm. Sorgligt!

Party party

Det är ett tag sedan jag skrev på bloggen. Igår var det dax att fira min ärade väninnas födelsedag. Vi har inte räffats på ett tag, det var roligt att se henne samt träffa våra ungerska vänner från förr. "Även jag dansade som har två stockar till ben." Idag var det fortsättning på festen fast på Bewellness, där jag tränar.

Jag har lite funderingar om mitt jobb, man skall slänga ut 17 personal från Kvinnokliniken i Borås, man säger att pengarna räcker inte till. Jag är en enkel person med enkla tankar men ... Vad konsigt att man har råd att bygga Entré och Tehus för många miljoner