lördag 11 april 2015

Crochet


A képek magáért beszélnek. Anyukám készitette nekem, már nagyon régen, azòta mindig ezen az asztalon van. Horgolò cérnával nagyon kisméretü tüvel horgolta. Kockákat készitett és összehorgolta. Végül meg körbe horgolta. Nagy munka volt, aránylag hamar kész lett. Én biztos még mindig nem lennék kész vele!

Min mor hade virkat denna fantastiska bordsduken till mig, för många år sedan. Jag kan inte tröttna på den. 


Ez a kis bagoly lesz a legközelebbi projektem, mintám nincs hozzá, nem hiszem, hogy olyan ördöngös lenne elkésziteni.

Denna uggla kommer att bli min nästa projekt. Jag har inte mönster till den, men man ser väl rätt så tydligt på bilden.



Ezt a kis játék tacskòt is meg fogom csinálni.

När jag ändå är igång fixar jag Taxen också på samma gång.









2 kommentarer:

  1. Nagyon szép ez a terítő!! Mi szerintem azért nem tudunk már ilyen nagy melónak nekiállni és kivitelezni rendesen, mert gyorsan szeretnénk látványos dolgokat produkálni. Fel vagyunk gyorsulva, nincs elég türelem és kitartás a mostani emberekben, egyszerűen ilyen most a világ. Pedig anno mikor elkezdtem kézimunkázgatni, azt terveztem, hogy lesz egy szoba a lakásban aminek én fogom horgolni a függönyét. Nagy függönyt terveztem. Nem tettem le egészen erről, konyhai függönyt, vitrázsosat szívesen csinálnék. Na de mikor lesz nekem konyhám???

    SvaraRadera
  2. Csak most láttam, a bejegyzésedet! Nagyon szépen köszönöm! Igen tényleg igy van ez, látom magamon is, hogy sokszor már amikor elkezdek valamit már is szeretném készen látni. A mai ember fel van pörögve, a mindfulness vagy a Slow- mozgalom mindenkinek jòt tenne. Az ùt lenne a lényeg, nem a cél, és ezt én is sokszor elfelejtem. Lesz neked még konyhád, hidd el ezt nekem ;)

    SvaraRadera

Kedves vagy, hogy meglátogattál.
Tack för att du har besökt mig.